Előzetes értékelés

Üzleti értékelés

Inkubációs fázis

Ha szeretnél velünk dolgozni, akkor kérünk, hogy először tanulmányozd át inkubációs alapelveinket, és ha ezek összhangban vannak elképzeléseiddel, akkor küldj egy befektetési projektjavaslatot!

A projektjavaslat beérkezését követően kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot további tisztázó kérdések illetve egy személyes találkozó (vagy videointerjú) megszervezése érdekében.

Az inkubátor Befektetői Bizottsága havi gyakorisággal dönt a beérkezett jelentkezésekről, és amennyiben azokat reménytkeltőnek találja, üzleti értékelésre bocsátja őket.

Az üzleti értékelésre bocsátott projektek esetében a Címzetti Felhívásra válaszul Inkubációs kérelmet kell benyújtanod, melyet Kitöltési útmutatóval segítünk.

A Creative Accelerator operatív stábja – szükség esetén külső szakértők bevonásával – részletesen megvizsgálja a projektet, hogy felmérje a megvalósító csapat kompetenciáit és motivációit, a termék vagy szolgáltatás versenyképességét, az üzleti modellben rejlő lehetőségeket, a fejlesztés ütemezését, inkubációs igényét, forrásszükségletét, a képződött szellemi alkotások oltalmazási lehetőségeit és más részleteket, melyek elengedhetetlenek a döntéshez.

A beérkező pályázatokat a Befektetői Bizottság – adott Bírálati szempontok szerint – 60 napon belül elbírálja, amely határidőnek nem része az esetleges hiánypótlások illetve az írásbeli- vagy szóbeli kiegészítések benyújtása. Inkubációs fázisba azon projektek léphetnek, amelyek az értékelés során elérték a minimális 20 pontot.

Amennyiben a Címzetti Felhívás keretében benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesül, úgy kidolgozásra kerül a lényeges inkubációs és befektetési szerződési feltételeket tartalmazó Szerződésminta (Term Sheet).

Ennek aláírását követően közösen kidolgozzuk az inkubációs tervet, amely tartalmazza az inkubátorban töltött időszak céljait és operatív feladatait, az inkubátor által nyújtott, testre szabott szolgáltatásokat, a projekt ütemezését, mérföldköveit, az inkubáció pénzügyi tervét, valamint az inkubációt kísérő tőkebefektetés feltételeit. Ezeket egy inkubációs megállapodásban rögzítjük.

A fentiekkel egy időben – a korábban aláírt Term Sheet alapján – kidolgozásra kerül a befektetési szerződés is.

Előzetes értékelés
Ha szeretnél velünk dolgozni, akkor kérünk, hogy először tanulmányozd át inkubációs alapelveinket, és ha ezek összhangban vannak elképzeléseiddel, akkor küldj egy befektetési projektjavaslatot! A projektjavaslat beérkezését követően kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot további tisztázó kérdések illetve egy személyes találkozó (vagy videointerjú) megszervezése érdekében. Az inkubátor Befektetői Bizottsága havi gyakorisággal dönt a beérkezett jelentkezésekről, és amennyiben azokat reménytkeltőnek találja, üzleti értékelésre bocsátja őket.